+6010-554 9916 emaszaman@gmail.com
Pendapatan Pasif TANPA MODAL di PGMALL!

Pendapatan Pasif TANPA MODAL di PGMALL!

Assalamualaikum semua para pembaca Emas Zaman yang dikasihi. Diharapkan anda semua senantiasa berada di dalam keadaan sihat sejahtera walaupun Negara kita mahupun seluruh dunia sedang dilanda wabak COVID19. Walaupun vaksin telah ditemui dan kerja-kerja suntikan giat dijalankan oleh KKM, kita semua masih perlu jaga diri dan keluarga serta terus patuhi SOP.

Artikel kali ini ringkas sahaja. Saya cuma nak kongsikan satu peluang luar biasa untuk anda semua jana pendapatan pasif TANPA MODAL!. Ya!… Saya ulangi, TANPA MODAL!. cool

Saya juga nak minta kerjasama anda agar war-warkan maklumat dan rahsia ini supaya ramai lagi dapat jana pendapatan dengan mudah dari rumah masing-masing atau di mana sahaja anda berada!… Asalkan ada komputer/tablet/telefon pintar dengan kemudahan internet. Oh ya!… ianya adalah TANPA MODAL!surprised

Ok… Pernah dengan PGMALL? Kalau belum pernah, anda boleh baca penerangan penuh sini: PGMALL!

Kalau dah baca dan tahu apa PGMALL tu, boleh teruskan membaca langkah-langkah berikut:

 

SEKARANG SAYA KONGSIKAN TEKNIK-TEKNIK, ANDA CUMA PERLU IKUT SAHAJA! wink

1 – Klik DI SINI untuk daftar PERCUMA di PGMALL!

2 – Setelah berjaya daftar, anda boleh LOGIN PG MALL DI SINI

3 -Teknik ini hanya ada pada apps PG MALL sahaja, kalau masih belum ada, boleh dapatkan dari APPSTORE atau PLAYSTORE anda dan download/install pada handphone anda.

 

Dah sedia? Lepas login, perhatikan icon/logo bentuk BUMI warna merah. Klik dan goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat DUIT! – Masuk ke C-Wallet anda.

      

Anda boleh SHAKE THE WORLD 2 kali sehari iaitu sebelum dan selepas pukul 12 PM. – Setiap kali goncang anda akan dapat DUIT atau VOUCHER2 menarik dari PGMALL.

4 -Melalui website www.pgmall.my, setelah login, perhatikan logo/icon kotak yang dinamakan ‘Whats in the Box’. Klik untuk buka kotak tu. Anda akan dapat DUIT! – Masuk ke C-Wallet anda!

Anda boleh klik ‘Whats in The Box’ sekali sehari!

 

5Login ke akaun PGMALL anda. Perhatikan bahagian ‘Share’. Klik dan Perhatikan ‘share referral link’. Copy referral link anda dan paste di mana-mana saja yang anda suka! Contohnya: pada whatsapp, telegram, atau facebook anda! 

Anda juga boleh guna QR CODE anda dengan print screen/screenshot QR CODE tersebut dan kongsikan kepada semua. Sesiapa yang scan dan daftar, dia akan masuk sebagai frontline anda.

Kalau ada orang lain klik link/ scan QR Code anda dan daftar, dia akan jadi frontline anda. Next time kalau dia buat belian di PGMALL, dia dapat CASHBACK!.. Anda pun dapat CASHBACK!

CASHBACK akan  akan dimasukkan ke dalam C-WALLET anda di PGMALL pada setiap 25hb bulan berikutnya.

Sebagai pembeli (Shopper) berdaftar, anda boleh mula bina EMPAYAR Perniagaan anda sendiri di PG Mall dengan mula kongsi referral link anda kepada semua orang! dan ianya kekal sampai bila-bila. Selagi mana frontline anda membeli, selagi itu anda dapat CASHBACK!.

 

Ok saya kongsi sedikit cerita tambahan. Secara asasnya, ada dua (2) cara untuk anda jana pendapatan dari Public Gold.

JANA PENDAPATAN DENGAN CARA AJAK ORANG BELI EMAS/PERAK DI PUBLIC GOLD (PERLU MODAL)

Anda perlu jadi seorang Agen/Dealer berdaftar untuk dapatkan insentif bila anda atau orang yang anda ‘introduce’ buat belian emas/perak di Public Gold.

Setiap kali ‘frontline’ anda beli emas/perak di Public Gold anda akan dapat insentif/komisyen sebanyak 1% hingga 2% – Bergantung pada pangkat anda dalam ‘dealership’.

Cabaran jana pendapatan dengan cara ini adalah tidak semua orang mampu dan mahu beli emas. Ianya bergantung kepada pembeli itu sendiri. Ada yang minat emas tapi tak mampu. Ada juga yang mampu tapi tak minat emas. Ada juga yang mampu dan minat tapi kadang-kadang beli sekali lepas tu senyap tak beli dah. Ada juga yang jenis konsisten beli sikit-sikit setiap bulan.

Jadi, ianya bergantung kepada kreativiti dan usaha anda dalam mempromosi emas agar senantiasa ada pembeli baharu, dan pembeli lama terus membeli emas. Dan sudah semestinya ianya adalah Rezeki yang kita tak nampak.

Tapi kita perlulah usaha kalau nak rezeki datang pada kita. Jarang atau mungkin mustahil kalau rezeki nak datang bergolek kan. cool

 

2. BUAT DUIT DENGAN CARA AJAK ORANG RAMAI JADI PEMBELI DI PGMALL (TANPA MODAL)

Dulu, nak jana pendapatan dengan PG ni anda perlu modal la untuk jadi agen/dealer. Tapi sekarang, sejak adanya PGMALL, anda juga boleh jana pendapatan pasif sampingan dengan cara ajak orang ramai untuk turut sama membeli belah di PGMALL. Walau anda bukan agen/dealer PG, anda juga boleh ajak orang lain jadi ‘frontline’ anda dengan syarat anda perlu jadi pembeli yang berdaftar dahulu di PGMALL. Dan ianya PERCUMA!.

Setiap kali ‘frontline’ anda yang jadi shopper tu beli barang apa-apa sahaja di PGMALL, anda akan dapat CASHBACK bermula 0.5% hingga 3.5% – bergantung pada tahap shopper anda. Boleh baca pembahagian terperinci insentif/cashback sebagai shopper dalam artikel saya mengenai PGMALL dan konsep CONSUMERCHANT.

Cabaran dari segi modal untuk jana pendapatan dengan cara ini boleh dikatakan tiada. Cuma ianya juga bergantung pada tahap kerajinan dan kreativiti anda kongsi link referral anda kepada orang ramai.

Walau bagaimanapun, anda perlu ingat bahawa setiap orang tidak kira tahap mana kemampuan mereka, kebanyakkannya akan membeli barangan keperluan harian seperti makanan, pakaian, ubat-ubatan dan sebagainya. Jadi, salah satu cara adalah membeli di PGMALL.

Tugas anda adalah ‘lead’ mereka ni untuk masuk ke jalan menuju ke pusat beli belah online PGMALL. Mereka dah nak beli, anda cuma pimpin mereka untuk masuk beli di PGMALL. Dan mereka juga bila dah beli di PGMALL, sudah tentu akan dapat CASHBACK!. Pembeli anda dapat, anda pun dapat, sama dapat, sama suka, sama rasa!

Ok sekarang Faham ke Faham?

Saya ulas sikit lagi, contohla, situasi ni: Kalau saya bercita-cita untuk ada 1000 orang pembeli di dalam empayar saya di PGMALL. Lepas tu, saya target setiap pembeli saya akan cari 10 orang pembeli baharu melalui referral link mereka.

Jadi, 1000 x 10, saya akan ada empayar yang bersaiz 10,000.

Cuba anda bayangkan 10,000 orang ni buat pembelian RM50 sahaja di PGMALL setiap bulan. Jumlah belian bulanan empayar saya adalah 10,000 x RM50 = RM500,000.00 sebulan.

Cuba anda kira insentif cashback paling rendah iaitu 0.5%. Dengan pembelian keseluruhan RM500,000.00, insentif saya adalah RM2,500 sebulan! Siapa nak bagi banyak tu musim-musim gawat niiii…..

Hmm… Kalau empayar anda ada 20,000 orang? Kalau 50,000 orang? Kalau 100,000 orang? Cuba bayangkan betapa besar potensi pendapatan anda dari PGMALL.

Nampak macam ‘too good to be true’ kan? tapi inilah kenyataan. Kalau tak percaya, anda boleh cuba lah dulu. Tengok betul ke tidak ada cashback tu.

Jika anda dah nampak potensi dalam PGMALL ni dan tak nak lepaskan peluang ini, ayuh, kita sama-sama bina empayar dalam PGMALL!

DAFTAR PERCUMA PGMALL!

DAFTAR PERCUMA PGMALL!

DAFTAR PERCUMA PGMALL!

Jika perlukan maklumat lanjut, klik butang di bawah untuk Whatsapp atau Facebook Emas Zaman

 

Sekian & Semoga Bermanfaat.

Kongsikan Artikel Ini Kepada Semua… Sharing is Caring! laughing